Iværksætterhuset

Iværksætterhuset

 

Har du ambitioner om vækst, vil du eller har du lige startet virksomhed.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere i Egedal Kommune.

 

Udover at få sparring og vejledning hjælper Iværksætterhuset med at henvise til eksperter. Med vores store erfaring og brede netværk kan vi altid henvise til den rigtige for dig.

 

Iværksætterhusets startupteam har mange års erfaring med erhvervsudvikling og står altid klar til at hjælpe dig med forretningsudvikling.

 

StartupMøder

Møderne er gratis og giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. På mødet vil en startupkonsulent introducere dig til bl.a. prissætning og markedsføring,

 

så du bliver klædt på til at tage næste skridt med din idé eller allerede etablerede virksomhed. Se mere på www.ivsh.dk/startupmoeder.

 

StartupCafe

Få gratis og individuel rådgivning fra en ekspert til dine konkrete udfordringer. Det kan bl.a. være en advokat, revisor eller en startupkonsulent, der giver sparring. Samtidig får du mulighed for at udvide dit netværk og møde andre iværksættere. Se mere på www.ivsh.dk/startupcafe.

 

StartupKursus

Startupkurserne giver dig overblik over det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. Startupkurserne holdes over fire aftener, hvor en startupkonsulent sikrer, at du bliver klar til at tage næste skridt. Startupkurserne er for alle, både dem der drømmer om at starte virksomhed eller lige er kommet i gang. Samtidig får du chancen for at udvide dit netværk og dele erfaringer med andre iværksættere. Se mere på www.ivsh.dk/startupkurser.

Ledøje-Smørum Erhvervsforening

LSErhvervsforening.dk

 

Copyright © All Rights Reserved Ledøje-Smørum Erhvervsforening