Mentorordning

Ledøje-Smørum Erhvervsforening

LSErhvervsforening.dk

 

Mentorordning

 

Brænder du for din virksomhed, men mangler nogen at diskutere udfordringerne med, så få dig en mentor. Der er ingen grund til at sidde alene med alle spørgsmålene, ikke få handlet eller taget de rigtige beslutninger.

 

Egedal Kommune kan nu tilbyde iværksættervirksomheder og små erhvervsdrivende en mentorordning for bedre sikring af deres overlevelse og vækst.

 

Kommunen tilbyder allerede hjælp til startup virksomheder og iværksættere i samarbejde med Iværksætterhuset. Der afholdes startup introduktionsmøder, café møder med eksperter og startupkurser for iværksættere.

 

Greater Copenhagen Rotary Club

Den nye mentorordning er blevet iværksat gennem et samarbejde med Greater Copenhagen Rotary Club. Klubben stiller kompetente og erfarne erhvervsfolk frit til rådighed som mentorer for iværksættervirksomheden. Mentoren tilknyttes virksomheden i en længerevarende periode, hvor mentoren indgår et tæt samarbejde med virksomhedens ledelse om at skabe den ønskede udvikling i virksomheden.

 

Mentorerne er alle personer, der har dokumenteret erfaring med succesfuld vækst og udvikling af egen eller andres virksomhed.

 

Der er tale om et veldokumenteret forløb, hvor der initialt gennemføres et match mellem virksomhedens ledelse og en mentor. Skulle det senere vise sig, at der alligevel ikke er et personlig eller fagligt match, findes en anden mentor. På første møde indgås en aftale omkring fortrolighed, engagement, mål og forløbets varighed. Der evalueres løbende på fremdriften af processen samt ved dens afslutning.

 

For mere information kontakt: Jane Mortensen, Erhvervskoordinator, Egedal Kommune 7259 6259 eller Ledelsesrådgiver Jørgen Johansen fra Greater Copenhagen Rotary Club 4466 8813.

 

Copyright © All Rights Reserved Ledøje-Smørum Erhvervsforening